Spectrum SHIFT skinnespot 6W
Svart, RA90, 24 grader

sp.WLD+40004

Spectrum SHIFT skinnespot 6W, en minimalistisk og nordisk designet LED-spot som gir retningsbestemt og konsentrert belysning.

  • LED-spotten er lett å flytte rundt på, og den klikker lett inn i SHIFT-skinnen
  • Med en fargegjengivelsesindeks på 90 (RA90) får du fantastisk fargegjengivelse som sikrer at omgivelsene dine ser naturlige og levende ut
  • Den 24-graders retningsbestemte lysstrålen gir fokusert belysning på spesifikke områder, noe som gjør den ideell for både hjemme- og profesjonelle bruksområder
  • Det minimalistiske og nordiske designet gjør denne skinnespotten til et elegant tillegg til ethvert rom som ønsker moderne og stilig belysning.



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktinformasjon:

Denne Spectrum SHIFT skinnespoten er en elegant og moderne belysningsløsning med en rekke flotte funksjoner. Den kommer i en elegant svart farge og er designet for å gi et perfekt lys som passer til ulike situasjoner. Med en effekt på 6W kan den kobles til en 48V strømforsyning for optimal ytelse.

Ytelse og lyskvalitet:

Med en lysstyrke på 555 lumen og et fokusert lys på 24 grader, gir denne skinnespoten en kontrollert og presis belysning. Med en høy RA-verdi på 90-95 kan du være sikker på å få et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Uansett hvor krevende situasjonen er, vil denne skinnespoten levere tilstrekkelig lyskvalitet.

Lang levetid og pålitelighet:

LED-lyskilden i denne spoten er av høyeste kvalitet, noe som sikrer lang og pålitelig drift i opptil 50.000 timer. Du kan være trygg på at lysstyrken vil holde seg minimalt redusert gjennom hele levetiden. Den profesjonelle og pålitelige driveren, sammen med god kjøling, bidrar også til å forlenge produktets levetid. Du kan derfor forvente at denne skinnespoten vil vare lenge.

Dimensjoner og vannbestandighet:

Med dimensjonene 178 x Ø35 mm passer denne Spectrum SHIFT skinnespoten perfekt inn i enhver belysningsinstallasjon. Den har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder der den kan utsettes for fuktighet eller vannsprut.

Med integrert lyskilde:

Denne Spectrum SHIFT skinnespoten leveres med en integrert lyskilde. Du trenger derfor ikke å kjøpe eller skifte ut pærer separat. Det gjør installasjonen enklere og gir deg en komplett belysningsløsning.

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke555 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde178 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeAl+PC