Spectrum SHIFT Grid 12W
Svart, RA90, 20 cm, UGR19

sp.WLD+40011

Spectrum SHIFT Grid 12W er den perfekte løsningen når du trenger effektiv og stilig belysning i hjemmet eller kontoret. Med sitt nordiske design passer den perfekt inn i enhver innredning.

  • Med sin rutenettbelysning og en strålevinkel på 35 grader gir den presis og fokusert belysning.
  • Den kan enkelt monteres i SHIFT-systemet og klikkes enkelt inn i skinnen, noe som gjør det enkelt å justere belysningen etter behov.
  • Med en høy fargegjengivelseskvalitet (RA90) sørger den for at fargene fremstår naturlige og levende.
  • Den har lav gjenskinn (UGR19), noe som betyr at den ikke plager øynene og skaper et hyggelig arbeids- eller bomiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruksjon er den lett å flytte og kan brukes i ulike rom eller områder etter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 12W får du belysning som kombinerer funksjonalitet, estetikk og brukervennlighet på best mulig måte.
Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Effekt og tilkobling

Denne Spectrum SHIFT lysskinnen har en effekt på 12W og må kobles til en 48V strømforsyning for riktig funksjon.

Lysstyrke og fokusert lys

Lyskinnens lysstyrke er på 1200 lumen, og den er utstyrt med et fokusert lys på 35 graders vinkel. Dette sikrer en kontrollert belysning og gir god spredning av lyset.

Høy lyskvalitet

Spectrum SHIFT lysskinnen har ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at den gir et levende og naturlig lys som viser alle farger vakkert og sprudlende. Lyskvaliteten er tilstrekkelig selv i de mest krevende situasjonene.

Lang levetid

Ved bruk av LED av høyeste kvalitet, kan lysskinnen forventes å ha en lang og sikker driftstid på opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, kan du forvente at produktet har en lang levetid.

Dimensjoner og vannbestandighet

Lysskinnens dimensjoner er 23 x 204 x 42 mm. Den har en IP20 rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige omgivelser.

Integrert lyskilde

Lysskinnen har en integrert lyskilde, noe som betyr at den allerede har en innebygd lyskilde og ikke krever ekstra pærer eller lamper.

Mer informasjon

454,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1200 lumens
Spredning35 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde204 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC