Spectrum SHIFT lysskinne 22W
Hvit, RA90, 90 cm

sp.WLD+40039

Spectrum SHIFT lysskinne 22W er det perfekte valget for å skape god grunnbelysning i ethvert rom. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sitter på toppen av SHIFT-skinnen.

  • RA90-kvalitet sikrer høy fargegjengivelse og gjør fargene mer levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og jevn spredning av lyset
  • Easy click-funksjonen gjør det både enkelt å feste og flytte bybanen etter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 22W får du ikke bare et stilig design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning for ethvert rom.



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spektrum SHIFT lysskinne 22W er en elegant og moderne belysningsløsning i fargen hvit. Med sin energieffektive effekt på 22W gir den et kraftig og klart lys uten å belaste strømforbruket. Skinnen må kobles til en 48V strømforsyning for optimal drift.

Denne lysskinnen har en lysstyrke på 2300 lumen, som gir rikelig med lys for å belyse rommet ditt. Med en bred lysspredning på 100 grader oppnås en jevn fordeling av lyset, slik at lysstrålene når alle kroker og hjørner.

En unik egenskap ved Spectrum SHIFT er dens ekstra høye lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer at fargene vises klart og naturlig, og gir en levende og sprudlende belysning til ethvert rom. Uansett om det er hjemme eller på arbeidsplassen, kan du stole på at lyset alltid er av høyeste kvalitet.

Ved å benytte LED av høyeste kvalitet sikres en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer. I tillegg er lysstyrken i lampen minimalt redusert over tid. Med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, kan dette produktet forventes å ha en betydelig lang levetid.

Med dimensjoner på 23 x 902 x 42 mm passer Spectrum SHIFT lysskinne perfekt inn i ethvert interiørdesign. Produktet har IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett og derfor best egnet for tørt innendørs bruk.

En praktisk funksjon på denne lysskinnen er at den kommer med en integrert lyskilde, som gjør installasjonen rask og enkel. Du trenger ikke å kjøpe eller bytte ut lyskilden separat.

Mer informasjon

792,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2300 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde902 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC