Halo Design
DROPS Pendel Ø38 opal Glass / Alu.

hd.405821

Drops fra Halo Design er et fantastisk klassisk design, som med sin tidløshet og stilige moderne uttrykk vil passe inn i ethvert hjem.
Den 2.
lag med glass gir et jevnt lysutbytte, noe som gjør det enkelt å skape ønsket belysning.
Denne lampen kommer med en standard stikkontakt, slik at du enkelt kan justere lysmengden.
De karakteristiske kablene i børstet metall og svart stoff gir den siste detaljen.
Velg mellom Ø17cm, Ø23cm, Ø30cm og Ø38cm, og få den ultimate pendellampen til hjemmet ditt.



Pendellampe i Stilrent Design

Opplev en elegant og moderne belysningsløsning med DROPS pendel fra Halo Design. Denne lampen kombinerer funksjonalitet med estetisk appell, noe som gjør den til et perfekt valg for ethvert hjem eller kontor.

Elegant Materialvalg

Lampen har en kuppel laget av opalglass som bidrar til en behagelig og jevn spredning av lyset. Dette materialvalget gir lampen et mykt og stilig utseende, som enkelt kan integreres i ulike interiørstiler. Den tilhørende aluminiumsdetaljen gir et moderne preg og sørger for en holdbar konstruksjon.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Maks effekt: 60W
  • Fatningstype: E27 (lyskilde ikke inkludert)
  • Strømforsyning: Må kobles til 230V
  • Dimensjoner: 51 x Ø38 mm
  • IP-klasse: IP20 (ikke vannbestandig)

Enkel Installasjon

DROPS pendel er designet for enkel installasjon, med en standard E27 fatning som gjør det enkelt å finne kompatible lyspærer. Lampen krever tilkobling til en 230V forsyning, og passer perfekt for de fleste hjemlige el-nettverk. Installasjonen lar deg raskt og enkelt nyte godt av denne vakre lyskilden i både stue, kjøkken eller spisestue.

Optimal Belysning

For å oppnå den beste belysningen anbefales det å bruke en maksimal effekt på 60W. Kombinert med opalglasskuplens evne til å spre lys, vil DROPS pendelen skape en varm og inviterende atmosfære i rommet ditt. Du har også friheten til å velge mellom ulike typer lyskilder for å tilpasse lyssettingen etter ditt behov.

Unikt Design for Hverdagsbruk

Designet for å være både praktisk og estetisk tiltalende, vil DROPS pendel imponere både deg og dine gjester med sitt unike uttrykk. Den hvite overflaten kombinert med aluminium gir et elegant inntrykk som kan fremheves alene eller i gruppe med flere lamper for en dramatisk effekt.

Avsluttende Ord

Med sin allsidige design og kvalitetsmaterialer er DROPS pendel et ideelt valg for de som ønsker å tilføre hjemmet moderne belysning. Sørg for å komplettere ditt rom med denne tidløse lyskilden som lyser opp hverdagen på en stilig og effektiv måte.

Mer informasjon

5 699,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde51 mm.
Diameter38 mm.
MaterialeMundblæst glas og børstet top