Halo Design
BARONI Pendel Ø40 opal / alu.

hd.403605

Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal kunne dekorere hjemmet, med sine elegante hvite glass sprer lyset seg vakkert ut og lyser opp rommet.
Skjermene er laget for å gi mest mulig lys og med sine naturlige kurver vinkles lyset presist og elegant ut av lampen.
På denne pendelen er det lagt til et vakkert design som avslutter overgangen fra det øvre glasset med en rosett som gir det estetiske uttrykket og forbinder harmonien mellom glass og metall, til en naturlig del av designet.
Overgangen er laget av aluminium og herfra går den medfølgende tekstilkabelen i sort, hvorfra du kobler strømmen og lyset vil kunne spre sitt elegante lys ut i rommet.
I bunnen av glasset er ferdig med en designet aluminiums dekorskrue, som gir den overordnede strukturen til lampen.
Lampen leveres med sort tekstilkabel.
Diameteren på denne modellen er 40 cm.
Baroni er en lampeserie tilgjengelig i flere varianter, farger og størrelser.



Elegant Pendel for Moderne Interiør

Berik ethvert rom med den stilfulle BARONI Pendel fra Halo Design. Denne utsøkte pendelen kombinerer moderne design med funksjonalitet, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å løfte interiøret sitt til nye høyder.

Stil og Design

Pendelen er kunstnerisk utformet med en vakker opalglasskjerm som gir et mykt diffust lys, perfekt for å skape en behagelig atmosfære i rommet. Den elegante aluminiumsdetaljen tilfører et snev av finesse, noe som gjør lampen til et blikkfang i ethvert hjem. Med en diameter på Ø40 mm og en høyde på 25.5 mm, er den både kompakt og iøynefallende.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Maksimal effekt: 18W kompatibel med G9 fatning. Vær oppmerksom på at lyskilde ikke er inkludert, noe som gir deg friheten til å velge lysstyrken selv.
  • Pendelen krever tilkobling til en 230V strømkilde, noe som sikrer stabil drift.
  • Klassifisert med IP20, er denne lampen designet for innendørs bruk og er ikke vannbestandig

Bruksområder

Denne pendelen passer ypperlig over et spisebord, i en stue eller som en elegant belysningsløsning i et soverom. Det dempede lyset fra opalglassskjermen skaper en varm og innbydende atmosfære som oppfordrer til avslapning og hygge.

Installasjon og Vedlikehold

Installasjon er enkel, men vi anbefaler alltid å få hjelp fra en kvalifisert elektriker for sikker tilkobling. Rengjøring av pendelens overflate kan lett gjøres med en myk klut for å opprettholde det elegante utseendet.

Konklusjon

Med sitt tidløse design og høykvalitets materialer er BARONI Pendel fra Halo Design en investering i stil og kvalitet. Denne lampen gir ikke bare lys, men også karakter til ethvert rom den henger i. Enten det er for din egen bolig eller en gave til noen du bryr deg om, er BARONI Pendel et valg du ikke vil angre på.

Mer informasjon

2 599,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde25.5 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeMundblæst glas