Halo Design
TWIST Pendel Ø25cm E27 Kule Antik Messing

hd.739349

Halo Design tilbyr Twist på innsiden.
.
.
Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning.
Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange danske designentusiastene.
La geometriske former og lekne skygger fylle rommet med den nye lampeserien Twist fra Halo Design.
De buede ribbene i det munnblåste opalglasset er nøye koordinert for å skape et dekorativt element for interiøret som kan lyse opp hjemmets ulike rom og skape rom for livet.
Alle versjoner er skapt med den stilige basen, som finnes i både antikk messing og sortlakkert ramme, som gir rikelig mulighet til å kombinere lyskilden med resten av boligens interiør.
Den nye Twist lampeserien ble skapt av designduoen Emanuele Patton og Michael Waltersdorff for Halo Design; et dansk designselskap med fokus på kvalitet, estetikk og funksjonalitet.
Twist fra Halo Design finnes som pendler, vegg-, bord- og gulvlamper i runde og ovale former med sokkel i enten antikk messing eller sortlakkert ramme.Maks 40W med E27 stor fatning (Lyskilde er ikke inkludert).
Må kobles til 230V forsyning
Dimensjoner: 25 x Ø25 mm.
IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

2 749,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 69-71 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde25 mm.
Diameter25 mm.
MaterialeGlass