Calida Oppladbar bordlampe
utendørs, 2700K, RA97, dimbar, svart

570206281020

Calida-lampen er trådløs og oppladbar og kan derfor tas med dit du vil ha lyset. Lampen har en batterilevetid på 15 timer ved full lysstyrke – er vanntett, noe som gjør at lampen også er perfekt for terrassen hvor som helst ellers ute.

Calida-lampen kan også dimmes slik at du kan justere lysstyrken etter situasjonen. Lampen avgir et harmonisk og blendingsfritt lys, som bruker den nyeste LED-teknologien, samt et helt rolig flimmerfritt varmt lys

Lampen lades trådløst via ladebasen. Ladebasen er koblet til 5V USB-kabel.



Calida Oppladbar bordlampe, utendørs

Denne Calida bordlampen er spesielt designet for utendørsbruk, og gir en fantastisk belysning til uterommet ditt. Lampen har et moderne og stilrent design, og er svart i fargen.

Denne bordlampen er oppladbar, noe som gjør den enkel å flytte rundt på og plassere akkurat der du ønsker. Lampen har en effekt på 2.2W, og gir en lysstyrke på imponerende 220 lumen. Med en lysstyrke som dette, kan du være sikker på at uterommet ditt blir vakkert opplyst.

Det som virkelig skiller denne lampen fra andre er dens lyskvalitet. Den har en RA-verdi (fargegjengivelsesindeks) på 95-99, noe som sikrer et levende og naturlig lys. Dette betyr at lampen viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Uansett hvilke farger du har i uterommet ditt, vil de virkelig skinne med denne lampen.

En annen praktisk funksjon ved denne lampen er at den kan dimmes. Du kan enkelt justere lysstyrken etter behov, slik at du får akkurat den atmosfæren du ønsker. Enten du vil ha et lyst og energisk lys, eller et mykt og avslappende lys, kan du enkelt oppnå dette.

Lampen har en dimensjon på 390 x Ø120 mm, og har en IP54 klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på frontruten. Du kan derfor være trygg på at lampen vil holde seg i god stand selv under tøffe værforhold.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs - Svart, berøringsdimbar, CCT, IP54 utendørs
- Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs - Hvit, berøringsdimbar, CCT, IP54 utendørs
- Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs - Hvit, berøringsdimbar, CCT, IP54 utendørs
- Oppladbar LED bordlampe Innendørs/utendørs - Svart, berøringsdimbar, CCT, IP54 utendørs

Mer informasjon

1 512,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke220 lumens
RA>= 97
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2.2w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde390 mm.
Diameter120 mm.