V-Tac taklampe LED exit skilt
2W, Samsung LED chip

VT-522-S

Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne nødutgangen ved hjelp av et nødutgangsskilt. I mange bygninger er det et lovkrav at det foreligger en evakueringsplan, og i disse tilfellene er det en fordel at han har et evakueringsveiskilt med LED-belysning.

Et NI-Cd 4.8V, 600 mAH batteri er inkludert, som lyser i 3 timer og deretter trenger lading i 12 timer.

4 piktogrammer inkludert.V-Tac taklampe LED exit skilt, 2W, Samsung LED chip

Denne V-Tac taklampen med LED exit skilt er et kraftig og energieffektivt produkt. Med en effekt på 2W er den ideell for å markere nødutganger eller evakueringsruter i bygninger. Produktet må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Med en lysstyrke på 160 lumen gir denne taklampen et klart og tydelig skilt som er synlig selv i mørket. Dette gjør det enkelt for folk å finne veien ut i en nødsituasjon. Lampen er utstyrt med en pålitelig Samsung LED chip, som sikrer lang levetid og pålitelighet i bruk. Produsenten gir også en 5 års garanti på produktet.

Lampen har dimensjonene 335 x 200 x 46 mm, og er derfor kompakt og enkel å installere på taket. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs eller i tørre omgivelser.

En av fordelene med denne taklampen er at den har en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe eller installere en ekstra lyskilde separat. Denne funksjonen gjør installasjonsprosessen enkel og praktisk.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

905,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke160 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Bredde335 mm.
Dybde46 mm.