V-Tac 3W LED nødlys
Til vegg/tak montering, 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

Komplett nødlysarmatur med innbygget LED.

Ved strømsvikt lyser armaturet/ lampen stadig.

Armaturet lyser i opp til 3 timer ved strømsvikt.

Innebygget batteri.

Synlig fra siden opp til 22 meter.

Der medfølger piktogrammer.

Fullt oppladet etter 12 timer (36 timer første gang)V-Tac 3W LED nødlys er et kraftig og pålitelig nødlys som gir deg trygghet og sikkerhet i tilfelle strømbrudd eller andre nødsituasjoner. Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 140 lumen, vil du ikke miste synet på mørke steder. Dette nødlyset er tilgjengelig i kald hvit (6400K), en farge som gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Selv om denne fargen sjelden brukes i Skandinavia, er den populær i lakkeringshaller, akvarier og spesielle dekorasjoner.


Med dimensjoner på 350 x 117 x 60 mm, vil V-Tac 3W LED nødlys passe perfekt til ethvert rom eller utendørsområde som trenger nødlys. IP65-klassifiseringen gjør det mulig å bruke det utendørs, selv i regn og vannsprut. Dette betyr at du kan være trygg på at nødlyset vil fungere optimalt i enhver situasjon.


En annen fordel med V-Tac 3W LED nødlys er at det kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe og installere en ekstra lyskilde. Nødlyset er klart til bruk så snart du har tatt det ut av esken.


V-Tac 3W LED nødlys er et utmerket alternativ for de som ønsker å øke sikkerheten i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med kraftig lysstyrke og holdbarhet, vil du ikke angre på å ha investert i dette nødlyset.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

452,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk3w
SpenningsintervallAC:220-240V
Dimensjoner
Høyde117 mm.
Bredde350 mm.
Dybde60 mm.