Lilla 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.purple

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i lilla til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Listen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Listen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.



Produktbeskrivelse:

Denne LED-stripen av høy kvalitet har et unikt lilla fargetema som vil skape en stemningsfull atmosfære i ethvert rom. Med en lengde på 5 meter og en effekt på 8W per meter, gir denne LED-stripen en kraftig belysning som er perfekt for dekorative formål.

For å koble denne LED-stripen må den tilkobles en 12V strømforsyning. Dette gjør det enkelt å installere stripen i ulike områder, inkludert stuer, soverom, kjøkken og kontorer.

Med en lysstyrke på 355 lumen per meter vil denne LED-stripen gi deg nok lys til enhver situasjon. Den har også en bred lyspredning på 100 grader, noe som betyr at lyset vil bli jevnt fordelt i rommet. Dette gir en behagelig og jevn belysning uten skarpe skygger.

En annen flott funksjon ved denne LED-stripene er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysnivået etter behov, enten du ønsker en dempet belysning eller maksimalt lys.

Denne LED-stripen har dimensjoner på 8 x 16 mm, noe som gjør den både slank og fleksibel. Dette gjør det enkelt å montere stripen på forskjellige overflater og forme den etter dine behov.

Med en IP67-klassifisering er denne LED-stripen vannbestandig. Dette betyr at den kan tåle fuktighet og sprut, men den kan ikke være under vann over lengre tid. Dette gjør den ideell for utendørs bruk, som for eksempel terrasser eller hageområder.

Samlet sett er denne 8x16 Neon Flex LED-stripen i lilla en pålitelig og fleksibel belysningsløsning som er egnet for ulike dekorative formål. Med sin kraftige lysstyrke, jevne lysspredning og muligheten til å dimmes, kan du enkelt skape den ønskede atmosfæren i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

480,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 3-5 dager


Dataark

Lys
LysfargeLilla
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC