Varm hvit 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.ww

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i varmhvit til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Listen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Listen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.



Varm hvit 8x16 Neon Flex LED, 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

Denne varme hvite 8x16 Neon Flex LED-stripen er et flott produkt for å skape stemningsfullt lys i ulike rom og utendørsområder. Med sine imponerende egenskaper og høy kvalitet, vil denne LED-stripen være et utmerket valg for bruk i belysningsprosjekter.

Data om produktet:

8W/meter LED-stripe: Denne LED-stripen har en effekt på 8W per meter, noe som resulterer i en god belysning for ditt prosjekt.

Må kobles til 12V forsyning: For å få strøm til LED-stripen, må den kobles til en 12V strømkilde. Dette gjør det enkelt å integrere den i ditt eksisterende belysningssystem.

Lysstyrke på 355 lumen/meter: LED-stripen har en lysstyrke på imponerende 355 lumen per meter. Dette sikrer en god belysning og et behagelig lysnivå i rommet.

Høy lysspredning på 100 grader: Med en lysspredning på 100 grader, gir denne LED-stripen en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at lyset når ut i hele rommet og gir en harmonisk belysning.

Kan dimmes: LED-stripen kan dimmes for å tilpasse lysstyrken etter behov. Dette gjør det mulig å skape ulike atmosfærer og justere belysningen etter ønske.

Dimensjoner på 8 x 16 mm: Med kompakte dimensjoner på 8 x 16 mm, er denne LED-stripen enkel å installere og passer godt til ulike applikasjoner.

IP67 - Vannbestandig: LED-stripen har en IP67-rating, noe som betyr at den er vannbestandig. Den kan tåle regn og sprut, men bør ikke være under vann i lengre tid.

Denne varme hvite 8x16 Neon Flex LED-stripen er et pålitelig og allsidig produkt som kan brukes både innendørs og utendørs. Med sin imponerende lysstyrke, dimmefunksjon og vannbestandighet, vil denne LED-stripen gi deg muligheten til å skape den perfekte belysningen for ditt prosjekt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

480,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC