Halo Design
COLORS DIM LED Facet Mini Globe E27, 3-Trinn

hd.936229

DIM LED Facet Mini globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys 1800 kelvin, noe som indikerer en fin stille belysning, slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, denne LED-pæren har den nyeste teknologien, nemlig en dimmefunksjon som fungerer v.h.a. bryteren i veggen, uansett hvilken kontakt du har.
det første trinnet gir 100% lys, slår seg av og på men på bryteren innen 2 sekunder dimmer den lyset til 50%, hvis du gjør det samme igjen dimmer lyset ned til 15%.
Med dette danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
Lyskilden er også utformet i en firkantet form, og gir et gjennomført frekt design, med sitt klare glass sprer den lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt, er det rikelig med potensiale til å skape akkurat den atmosfæren i rommet du ønsker.
DIM LED Facet mini Globe lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse: COLORS DIM LED Facet Mini Globe E27, 3-Trinn

Denne LED-lampen, med det stilfulle Halo Design, er et flott tillegg til ethvert rom. Med sin E27 stor fatning kan den enkelt kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 200 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lyset. Dette bidrar til å gi et behagelig og godt lys i hele rommet.

Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser farger på en vakker og genuin måte. Med sin gode lyskvalitet er denne lampen egnet for de aller fleste behov.

En annen fordel med denne LED-lampen er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man forvente en driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør lampen både pålitelig og kostnadseffektiv.

For å sikre en lang levetid er lampen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling. Dette bidrar til å holde lampen på en optimal temperatur og forlenger dermed dens levetid betydelig.

Med en elegant og kompakt design har denne lampen dimensjoner på 13 x Ø10 mm. Dette gjør den enkel å plassere i ulike lamper og armaturer.

Det er viktig å merke seg at denne lampen ikke er vannbestandig, og derfor må den kun brukes innendørs eller i tørre omgivelser.

Mer informasjon

299,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde13 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeGlass