Halo Design
COLORS Bubbles 2W E27 D125 Amber, 3-trinns med minne

hd.936670

COLORS bubbles mini Amber By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, skapt og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen kom fra den store suksessen som har eksistert. belysning til hjemmet, og i et perspektiv og fokus på design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av belysningen.
Dette oppfylles med akkurat denne pæren, et gjennomarbeidet dansk design, en pære som skaper en fin behagelig glød i hjemmet og som også kan dimmes i 3 trinn.
Når den er montert i en lampe og slått på – starter den alltid opp på 100 %, trinn 2 gir 50 % lys, trinn 3 gir 15 % lys.
Dette uten bruk av dimmer, men enkelt via sin kontakt i veggen eller kan også gjøres fra en effektbryter i forbindelse med lampen.
Lyset er de hyggelige 2200 kelvin og med en Lumnen-pakke på 140.
E27-sokkel Glasset på pæren er tonet rav, som gir balanse i lyset for rolig og koselig belysning i hjemmet.
FARGER Bubbles rav - skaper den koselige atmosfæren.
HALO DESIGN



Data om produktet:

Produktnavn: Halo Design, COLORS Bubbles 2W E27 D125 Amber, 3-trinns med minne

4W med E27 stor fatning.

Må kobles til 230V forsyning.

Lysstyrken på 260 lumen gir en høy lysspredning på 360 grader, slik at lyset jevnt fordeler seg rundt i rommet. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, kan man være sikker på å få et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten passer de fleste behov.

Produktet benytter LED-lys av aller høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer og minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, noe som bidrar til en forventet lang levetid.

Bruksområde: Dette produktet passer ypperlig til både privat og kommersiell bruk, for eksempel i hjemmet eller på kontoret. Det kan være en flott løsning for å skape en varm og stemningsfull atmosfære.

Dimensjoner: Produktet har dimensjoner på 23 x Ø12,5 mm.

Vannbestandighet: Produktet har IP20 vurdering, noe som betyr at det ikke er vanntett og bør brukes innendørs, der det ikke er utsatt for direkte vannkontakt.

Mer informasjon

589,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2000K
DimbarNei
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde23 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass