V-Tac vanntett hvit / blå LED pool pære
8W, glass, IP68, 12V, PAR56

Fin vanntett pool pære 8w.
Spenning: 12v.
Materiale: Tykt glass.
Farge: Blå.

Dimensjoner:
Høyde: 114 mm.
Diameter: 178 mm.V-Tac vanntett hvit / blå LED pool pære er en fantastisk måte å forbedre belysningen i svømmebassenget ditt på. Denne 8W-spotpæren har en PAR56-fatning og må kobles til en 12V-forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 800 lumen og en retningsbestemt spredning på 120 grader, vil denne pæren gi deg et klart og sterkt lys som vil lyse opp bassenget ditt på en utmerket måte.


En av de beste egenskapene til V-Tac vanntett hvit / blå LED pool pære er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte den strålende belysningen i bassenget ditt på en helt ny måte.


V-Tac vanntett hvit / blå LED pool pære finnes i en kald hvit (6400K) farge. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Dimensjonene på denne pæren er 114 x Ø178 mm, og den har en IP68-sertifisering, noe som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til en meters dybde.


Med V-Tac vanntett hvit / blå LED pool pære vil du kunne nyte en fantastisk belysning i svømmebassenget ditt. Bassenget vil bli opplyst på en utmerket måte, og du vil kunne nyte en strålende belysning som vil gi deg muligheten til å svømme og bade på en helt ny måte. Pæren er utmerket for både privat og offentlig bruk, og den vil gi deg et enestående og holdbart lys som vil vare i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 084,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6400K
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
Spenningsintervall12V,50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelPAR56
Høyde114 mm.
Diameter178 mm.
MaterialeTykt glass