60W strømforsyning
12V DC, 5A, IP67 vanntett

power.60W.12V.wp

IP67 vanntett 12V strømforsyning.


12V DC 60w

Input: 230V.

Perfekt til 12V LED-pærer og strips.

Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.Produktbeskrivelse:

Denne strømforsyningen er designet for å gi pålitelig kraft til LED-belysningssystemer. Med en effekt på 60W kan den levere en stabil strømstyrke på 12V DC med en maksimal strømstyrke på 5A. Denne strømforsyningen er ideell for innendørs og utendørs bruk.

Dimensjoner:

Strømforsyningen har kompakte dimensjoner med målene 44 x 21 x 155 mm, som gjør den enkel å installere. Den kan enkelt plasseres i ulike omgivelser og er egnet for bruk i trange rom.

Vanntett design:

Strømforsyningen har en IP67 klassifisering, noe som betyr at den er vanntett og beskyttet mot støv. Dette gjør at den kan brukes utendørs i ulike værforhold. Imidlertid bør den ikke være under vann i lengre tid, da dette kan skade produktet.

Enkel installasjon:

Denne strømforsyningen er enkel å installere. Den kobles direkte til en standard 230V strømkilde og gir deretter en konsekvent 12V DC strøm til dine LED-belysningsprodukter. Det er viktig å sørge for riktig tilkobling for å sikre optimal ytelse og sikkerhet.

Universal bruk:

Denne strømforsyningen er spesifikt designet for LED-belysning, og kan brukes til ulike formål, inkludert belysning av hjemmet, kontoret, hagen, butikker og mer. Den gir en stabil og pålitelig strømforsyning for å sikre at LED-lampene fungerer optimalt.

Sikkerhet:

Denne strømforsyningen er produsert i samsvar med strenge sikkerhetsstandarder for å sikre brukerens sikkerhet. Den er beskyttet mot kortslutning, overbelastning og overoppheting for å hindre eventuelle skader eller feil i systemet.

Sammenfatning:

Denne 60W strømforsyningen er et pålitelig valg for LED-belysningssystemer. Med en 12V DC utgang og en maksimal strømstyrke på 5A, kan den levere nok kraft til å drive en rekke LED-lysprodukter. Den vanntette IP67-designen gir ekstra beskyttelse og gjør den egnet for utendørs bruk. Installer den enkelt og trygt for å oppnå optimal belysning i ulike miljøer.

Mer informasjon

260,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde21 mm.
Bredde44 mm.
Dybde155 mm.