Halo Design
Vegas Gulvlampe 1-arms Dimmer Antik Messing

hd.715985

Vegas gulvlampen, designet av Michael Waltersdorff, er et praktfullt stykke belysning som vil gi et fantastisk lys i alle rom.
Den er utstyrt med integrert LED og dimmer, slik at du kan skape akkurat den stemningen du ønsker.
Med sine 7 watt kan du enkelt justere lysstyrken etter dine behov.
Vegas gulvlampen er tilgjengelig i flere farger og modeller, og den måler opptil 140 cm i høyden.
Med Vegas-gulvlampen trenger du ikke gå på akkord med belysningen; den er designet for å gi et solid og stilig utseende og skape en god atmosfære.



Halo Design, Vegas Gulvlampe 1-arms Dimmer Antik Messing

Produktinformasjon:

Denne gulvlampen fra Halo Design, kalt Vegas, er et flott tillegg til ethvert rom. Med sin elegante design og antikke messingfinish, vil den definitivt tilføre stil og karakter til din innredning. Lampen har en enkelt arm og kan justeres etter behov for å gi det perfekte lyset i rommet.

Effekt:

Lampen har en effekt på 7W, noe som gjør den energieffektiv samtidig som den gir tilstrekkelig lys. Med en lysstyrke på 560 lumen og en bred lysspredning på 120 grader, vil lampen gi en jevn og godt fordelt belysning i hele rommet.

Lyskvalitet:

Denne gulvlampen har en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lampens lyskvalitet er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er for lesing, arbeid eller generell belysning.

Driftssikkerhet:

Med bruk av LED av høyeste kvalitet, garanteres en lang og sikker drift på opptil 30.000 timer. Lampen vil opprettholde sin lysstyrke i lang tid, med minimal reduksjon. I tillegg har lampen en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til en lang levetid.

Dimensjoner:

Lampens dimensjoner er 140 mm i høyde og med en diameter på 10 mm. Den har en slank og kompakt utforming som gjør den enkel å plassere og integrere i ethvert rom.

IP20 - Ikke vannbestandig:

Vegas gulvlampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den mer egnet for innendørs bruk, og den bør derfor ikke utsettes for fuktighet eller vann.

Mer informasjon

2 249,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeMetall