9W gulvlampe hvit
Dimbar, CCT, m. fjernkontroll

Vakker og stilig gulvlampe som kan justeres i lysstyrke og kulør.Produktbeskrivelse:

Denne 9W gulvlampen i hvitt er en praktisk og stilren lyskilde til ditt hjem eller kontor. Med mulighet for dimming og justering av fargetemperatur, gir den deg full kontroll over belysningen. Lampen leveres med en fjernkontroll som gjør det enkelt å endre lysstyrke og fargetone etter behov.

Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 500 lumen, gir lampen et klart og behagelig lys. Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer at alle farger vises vakkert og genuint. Dette gir deg en naturlig belysning som er egnet for de aller fleste behov.

Lampen er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter ønske. Ved bruk av høykvalitets LED, kan du forvente en lang og pålitelig driftstid på opp til 30 000 timer. LED-teknologien sikrer også minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Lampen har en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som bidrar til en lang levetid.

Med dimensjonene 220 x 1800 mm, har lampen en kompakt størrelse som gjør den enkel å plassere i rommet. Vær oppmerksom på at lampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes utendørs eller i fuktige omgivelser.

Denne gulvlampen leveres med integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe separate pærer. Dette gjør den enkel å installere og klar til bruk. Skap et koselig atmosfære med denne 9W gulvlampen i hvitt, som gir deg full kontroll over belysningen i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 046,00 kr inkl. mva.

  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge5 i 1
DimbarJa
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde1800 mm.
Bredde220 mm.
MaterialeAluminium+PC+FE