LEDlife G24Q LED pære
7W, 120°, varm hvit, mattert

G24Q LED pære.
Mattert glass.

Krevas att armaturet byggas omLEDlife G24Q LED pære er et energieffektivt og pålitelig alternativ til tradisjonelle lyspærer. Med en effekt på kun 7W og en G24 fatning, passer denne LED-pæren perfekt til bruk i kontorer, butikker, restauranter og andre steder hvor man ønsker å spare energi og samtidig opprettholde god lyskvalitet.


For å kunne bruke LEDlife G24Q LED pære, må den kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 700 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Dette gir en behagelig og naturlig belysning som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


Høy lyskvalitet er også en av fordelene med LEDlife G24Q LED pære. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne LED-pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den ideell for steder hvor man ønsker å skape en hyggelig og avslappende atmosfære.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man være sikker på at LEDlife G24Q LED pære vil ha en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan man forvente at produktet vil ha en lang levetid.


LEDlife G24Q LED pære finnes i varm hvit fargetone (2700K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


En annen fordel med LEDlife G24Q LED pære er at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, takket være sin IP54-klassifisering. Dette gjør den ideell for bruk i områder hvor det kan bli utsatt for fuktighet, som for eksempel på badet eller i kjøkkenet.


Summa summarum, LEDlife G24Q LED pære er et pålitelig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle lyspærer. Med høy lyskvalitet, lang levetid og muligheten til å tåle fuktighet, er denne LED-pæren ideell for bruk i en rekke forskjellige miljøer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

185,00 kr inkl. mva.

166,50 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG24