Spectrum 4W LED
Globepære, G95, koltråd

sp.WOJ+13763Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 4W LED Globepæren er utstyrt med en G95 stor fatning og passer perfekt til ulike belysningsbehov. Med kun 4W strømforbruk er den energieffektiv og miljøvennlig samtidig som den gir god lysstyrke.

Pæren er beregnet for tilkobling til en 230V strømkilde og kan brukes i ulike lamper og armaturer som har en E27 stor fatning. Den er enkel å installere og gir umiddelbart lys uten noen oppvarmingstid eller flimring.

Spectrum 4W LED Globepæren gir en lysstyrke på 450 lumen, noe som gjør den egnet til å lyse opp større rom eller områder. Med en høy lysspredning på hele 300 grader sikrer den jevn fordeling av lyset, slik at hele rommet blir godt opplyst.

En av de viktige egenskapene til denne pæren er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er i stand til å vise alle farger nøyaktig og vakkert, og gir en naturlig belysning. Med en slik kvalitet er pæren ideell for ulike behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikklokaler.

Pærens dimensjoner er 140 x 95 mm, noe som gir den et kompakt og stilig utseende. Den passer perfekt i ulike lamper og armaturer, og er enkel å bytte ut med andre pærer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

65,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke450 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Bredde140 mm.
Dybde95 mm.