LEDlife 6W dagslys pære
5000K, foto og lysterapi, RA 90, E14

E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og lysterapi.6W dagslys pære, 5000K, foto og lysterapi, RA 90, E14

Dette produktet er en 6W LED Vanlig pære med en E14 liten fatning, som erstatter en 60W-pære. Den må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.

Pæren har en lysstyrke på 600 lumen, som gir et klart og sterkt lys. Den er ideell for bruk i rom eller områder som trenger godt lys, som arbeidsområder, leselamper eller bad.

Det som skiller denne pæren fra andre er dens ekstra høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at den gjengir fargene på en levende og naturlig måte. Uansett hvilke farger som er til stede, vil de være tydelige og sprudlende. Lyskvaliteten er så god at den passer til selv de mest krevende situasjoner.

Lyset fra denne pæren har en nøytral hvit (5000K) fargetone. Dette er en perfekt fargetone for et effektivt arbeidsmiljø. Det er ingen synlige blå eller gule toner i lyset, noe som gir en følelse av naturlighet og ekthet. Dette er spesielt nyttig når man arbeider med fargerike materialer eller bilder, da fargene vil vises slik de faktisk er.

Denne 6W dagslys pæren er ideell for alle som ønsker godt og naturlig lys i sitt hjem eller arbeidsmiljø. Med sin sterke lysstyrke, høye lyskvalitet og nøytrale hvite fargetone, vil den gi en behagelig og energisk belysning som passer til alle behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge5000K
Lysstyrke600 lumens
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14