92 cm akvarie armatur
9W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.92cm.9W

92 cm LED akvarie belysning 9W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 92 cm akvarie armaturen er den perfekte løsningen for å belyse ditt akvarium på en effektiv og pålitelig måte. Med en effekt på 9W og behov for å kobles til 230V forsyning, er dette produktet enkelt å installere og bruke. Med en lysstyrke på hele 540 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, vil du oppleve en jevn fordeling av lyset i hele akvariet.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan nyte godt av en optimal belysning over en lengre periode, uten å bekymre deg for å måtte bytte ut lyskilden. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Denne akvarie armaturen har en IP68-klassifisering, noe som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør produktet ideelt for akvarier og andre vannmiljøer som krever pålitelig og effektiv belysning. Med integrert lyskilde, er denne armaturen enkel å installere og brukervennlig.


Alt i alt er denne 92 cm akvarie armaturen et utmerket valg for deg som ønsker en pålitelig og effektiv belysning i ditt akvarium eller andre vannmiljøer. Med høy kvalitet på LED, pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente en lang levetid og optimal belysning over tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

459,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke540 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner