Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD150YV024BLifud 150W DALI dimbar strømforsyning er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt utviklet for LED belysning. Den har en imponerende effekt på 150W og leverer en jevn og stabil strøm på 24V. Strømforsyningen er enkel å installere og kan kobles direkte til en 230V forsyning..

.

En av de mest imponerende funksjonene til Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning er dens evne til å dimmes. Dette gir brukerne muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren for ethvert rom eller område. Denne funksjonen gjør den også ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, der det er viktig å ha full kontroll over lyset..

.

En annen flott funksjon ved Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning er dens flimrerfrie teknologi. Dette gjør den ideell for de som er følsomme for flimmer, og den er også trygg for bruk i nærheten av dyr og mennesker som kan reagere på flimringen fra tradisjonelle lyskilder..

.

Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning er en pålitelig enhet som er bygget for å vare. Den leveres med en produsentgaranti på 5 år, noe som gir brukerne ekstra trygghet når de investerer i denne strømforsyningen. Den har også en kompakt design med dimensjoner på 42 x 30 x 360 mm, noe som gjør den enkel å installere og plassere på et egnet sted..

.

Det er verdt å merke seg at Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning ikke er vannbestandig og har en IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke er egnet for bruk i våte eller fuktige omgivelser og bør holdes tørr og beskyttet mot vann..

.

Alt i alt er Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning en imponerende og allsidig enhet som er ideell for bruk i en rekke forskjellige miljøer og situasjoner. Med sine avanserte funksjoner og pålitelige ytelse er det ikke rart at denne strømforsyningen er en favoritt blant profesjonelle og hobbybrukere over hele verden.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

847,00 kr inkl. mva.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plast