Lifud 150W DALI dimbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD150YV024BProduktbeskrivelse

Denne Lifud 150W DALI dimbare strømforsyningen er designet for å levere strøm til LED-belysningssystemer. Med en effekt på 150W kan den enkelt håndtere de fleste belysningsbehov. Ved å koble den til en 230V strømforsyning, kan den levere en stabil 24V DC-utgang.

Denne strømforsyningen er DALI dimbar, noe som betyr at den kan justeres for å oppnå ønsket lysstyrke og atmosfære i rommet. Med den medfølgende DALI-grensesnittet og push dim-muligheten kan du enkelt styre lysstyrken etter behov.

En av de beste funksjonene ved denne strømforsyningen er dens flicker free-design. Den gir en jevn og stabil strømforsyning som er egnet for bruk i rom der dyr og mennesker er følsomme for flimmer. Dette gjør den også ideell for bruk i foto- og videoopptak, hvor flimmerfri belysning er avgjørende for å oppnå best mulig resultat.

Med dimensjonene 42 x 30 x 360 mm kan denne strømforsyningen enkelt integreres i eksisterende belysningsinstallasjoner. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs eller i tørre miljøer.

For å gi deg trygghet på kjøpet følger det med 5 års produsentgaranti på denne strømforsyningen. Du kan være sikker på at den er av høy kvalitet og vil vare i lang tid.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

1 011,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plast