Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning
24V DC, 3.125A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD075YV024BLifud 75W DALI dimbar strømforsyning er et kraftig og pålitelig produkt som er spesielt designet for LED belysning. Med en effekt på hele 75W kan denne strømforsyningen enkelt kobles til 230V forsyning og levere 24V ut til dine LED lamper. Dette gjør den til et ideelt valg for både hjemmebruk og profesjonell bruk i større bygg og anlegg.


En av de største fordelene med Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning er dens evne til å være dimmbar via DALI interface. Dette gir deg full kontroll over belysningen og lar deg justere lysstyrken etter behov. Enten du ønsker en avslappet og koselig atmosfære i stuen eller en mer fokusert belysning på arbeidsplassen, kan Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning hjelpe deg å oppnå det perfekte lyset.


For å sikre at du får den beste kvaliteten på produktet, kommer Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning med en 5 års produsent garanti. Dette gir deg trygghet og sikkerhet i din investering og gir deg muligheten til å bruke produktet med tillit i mange år fremover.


En annen viktig funksjon i denne strømforsyningen er dens flicker free / flimrerfri teknologi. Dette betyr at den er ideell for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Dette gjør den til et populært valg blant fotografer, videoprodusenter og andre som er avhengige av konstant og jevn belysning.


Med dimensjoner på 300 x 30 x 42 mm er Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning en kompakt og praktisk enhet som er enkel å installere og bruke. Den har også en IP20 rating, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den til et godt valg for innendørs bruk, men bør ikke brukes i fuktige eller våte omgivelser.


Alt i alt er Lifud 75W DALI dimbar strømforsyning et pålitelig og effektivt produkt som gir deg full kontroll over belysningen i ditt hjem eller arbeidsområde. Med en rekke funksjoner som flicker free teknologi og 5 års produsent garanti, er dette et produkt som vil gi deg trygghet og sikkerhet i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

516,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, DALI
Forbruk og spenning
Forbruk75w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde300 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeABS Plast