Lifud 150W Dimbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, Triac dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GAT150-6250-24

150W dimbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dimmes via vanlig veggdimmer og andre forkant-/bakkantsdimmere.

3W-150W 24V DC konstant spenning.

Er sikret mot kortslutning, overbelastning og temperatur. Lifud 150W Dimbar strømforsyning er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt designet for bruk med LED-belysning. Med en effekt på 150W er denne strømforsyningen ideell for større belysningsprosjekter som krever mye kraft og pålitelighet.


For å bruke Lifud 150W Dimbar strømforsyning, trenger du en 230V strømforsyning. Denne strømforsyningen vil deretter levere 24V til LED-belysningen din. En av de beste funksjonene til denne strømforsyningen er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov.


En annen flott funksjon er at Lifud 150W Dimbar strømforsyning er flicker-free, noe som betyr at den ikke flimrer. Dette kan være spesielt viktig for personer og dyr som er følsomme for flimmer. Det kan også være en fordel når du bruker denne strømforsyningen i sammenheng med foto- og videoopptak, da det vil eliminere flimring som kan ødelegge opptakene dine.


Lifud 150W Dimbar strømforsyning kommer også med en produsentgaranti på 5 år, som gir deg trygghet og sikkerhet når du bruker denne enheten. Dimensjonene på denne strømforsyningen er 42 x 30 x 360 mm, noe som gjør den svært kompakt og enkel å plassere i forskjellige omgivelser.


Det er viktig å merke seg at Lifud 150W Dimbar strømforsyning ikke er vannbestandig, og har derfor en IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke er egnet for bruk i områder hvor den kan utsettes for vann eller fuktighet.


Alt i alt er Lifud 150W Dimbar strømforsyning en pålitelig og kraftig enhet som er ideell for bruk med LED-belysning. Med sine mange funksjoner og produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at denne strømforsyningen vil gi deg pålitelig og jevn strøm til belysningsprosjektene dine i mange år fremover.

Mer informasjon

973,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plast