V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED per meter

5 meters rull.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).

10mm bred.V-Tac 17W/m LED strip er en kraftig og allsidig lyskilde som gir deg muligheten til å skape et perfekt belysningsmiljø i hjemmet eller på kontoret. Med en lysstyrke på 2550 lumen/meter og en høy lysspredning på 120 grader, er denne LED stripen ideell for å gi jevn og kraftig belysning i rommet. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at alle farger vises naturlig og vakkert, og er tilstrekkelig for de fleste behov.


En av de beste funksjonene til V-Tac 17W/m LED strip er at den er dimbar, noe som gir deg full kontroll over lysstyrken og stemningen i rommet. Du kan enkelt justere lyset etter behov, enten du ønsker å skape en koselig atmosfære eller et effektivt arbeidsmiljø. Denne LED stripen er tilgjengelig i tre forskjellige fargetoner; varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Hver farge har sin egen unike egenskap og passer til forskjellige formål.


Varm hvit fargetone er perfekt for å skape en avslappende atmosfære i hjemmet. Det varme lyset gir en koselig og intim stemning, perfekt for å slappe av og nyte en god bok eller film. Nøytral hvit fargetone er ideell for arbeidsmiljøet, da lyset er uten blå eller gule toner, og gir et naturlig og effektivt lys for å jobbe eller lese. Kald hvit fargetone gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er populært i lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 10 mm og IP20-klassifisering, er denne LED stripen ikke vannbestandig og bør ikke brukes i våte områder. V-Tac 17W/m LED strip er en utmerket lyskilde for å gi jevn og kraftig belysning i hjemmet eller på kontoret, og er ideell for å skape en perfekt belysningsmiljø som passer dine behov.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

890,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk17w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.