V-Tac 11W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 168 LED per meter

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).

10mm bred.V-Tac 11W/m LED strip er en utmerket løsning for de som ønsker å oppgradere belysningen i sitt hjem eller arbeidsområde. Denne LED-stripen har en lysstyrke på 1650 lumen per meter, noe som gir en kraftig og jevn fordeling av lys. Den har også en høy lysspredning på 120 grader, som betyr at lyset vil bli spredt jevnt i hele rommet. Denne egenskapen gjør at du kan bruke denne LED-stripen til å belyse store områder med minimalt antall lyskilder.


En annen imponerende egenskap ved V-Tac 11W/m LED strip er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, har denne LED-stripen en god fargegjengivelse som gjør at alle farger vises vakkert og genuint. Det naturlige lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi en behagelig atmosfære i rommet.


Det er også mulig å justere lysstyrken på LED-stripen takket være dens dimbarhet. Dette gir deg muligheten til å tilpasse belysningen etter dine behov og skape ulike stemninger i rommet.


V-Tac 11W/m LED strip kommer i tre forskjellige fargetoner: varm hvit, nøytral hvit og kald hvit. Varm hvit gir en avslappende atmosfære og skaper en koselig stemning, mens nøytral hvit gir et effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner. Kald hvit gir et kaldt og klart lys med et blåaktig skjær, og er ideell for spesielle bruksområder som lakkeringshaller og akvarier.


V-Tac 11W/m LED strip har en dimensjon på 10 mm og er ikke vannbestandig med en IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke bør brukes i områder med høy luftfuktighet eller direkte kontakt med vann.


Alt i alt er V-Tac 11W/m LED strip en utmerket belysningsløsning som gir god lyskvalitet og jevn fordeling av lys. Med dens dimbarhet og mulighet for å velge mellom tre forskjellige fargetoner, kan den tilpasses til å passe alle dine belysningsbehov.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

582,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke1650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseD (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.