V-Tac 8W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 126 LED per meter

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. 

Hvis stripen skal henge omvendt og lyse ned så bør limet også suppleres.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-stripen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).

8mm bred.Med V-Tac 8W/m LED strip kan du nå skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset, og med en lysstyrke på 1200 lumen/meter kan du være sikker på at rommet blir godt opplyst. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør at lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


V-Tac 8W/m LED strip er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Hver av disse fargetonene skaper en unik atmosfære i rommet. Velger du varm hvit får du en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er populært til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 8W/m LED strip er ikke vannbestandig, og har derfor en IP20 klassifisering. Dette betyr at den ikke tåler vannsprut eller fuktighet. Dette gjør at den egner seg best til tørre omgivelser som stuer eller kontorer.


Med V-Tac 8W/m LED strip kan du enkelt skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom. Med høy lysstyrke, jevn fordeling av lys og høy lyskvalitet får du et naturlig lys som viser alle farger på en vakkert og genuin måte. Med muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

450,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseD (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe