Varm hvit D16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.ww

Fin og praktisk D16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
D16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk. så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for å oppnå IP67, ved bruk utendørs.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.Varm hvit D16 Neon Flex LED er en fantastisk måte å lyssette ethvert område på en effektiv og stilfull måte. Med en kraftig 8W/meter LED Stripe, kan denne lysslyngen gi deg den lysstyrken du trenger for å skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom eller utendørsområde.


Denne LED-stripen må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 550 lumen/meter, noe som gir en høy lysspredning på 320 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, og gjør denne LED-stripen ideell for å lyse opp store områder som trenger mye lys.


En av de beste funksjonene til Varm hvit D16 Neon Flex LED er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Dette gir deg full kontroll over lyset, og gjør denne LED-stripen til et allsidig og praktisk alternativ for ethvert rom eller utendørsområde.


Med dimensjoner på Ø14 mm, er denne LED-stripen både slank og stilfull. Den er også IP67-vannbestandig, noe som betyr at den kan tåle fuktige og våte forhold, men den kan ikke være under vann i lengre tid. Skjøtene på denne LED-stripen må forsegles med klar silikon for å sikre tetthet, og dette gjør at den er ideell for utendørsbruk og områder der det kan være fuktighet.


Alt i alt er Varm hvit D16 Neon Flex LED en fantastisk måte å lyse opp ethvert område på en effektiv og stilfull måte. Med en kraftig LED-stripe, høy lysstyrke, dimmefunksjon og vannbestandighet, er denne LED-stripen et flott alternativ for ethvert rom eller utendørsområde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til D16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- D16 montasjeklip


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

139,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning320 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Diameter14 mm.
MaterialePVC