Varm hvit 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.ww

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilt og trapper m.m.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.

Stripen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tettes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.
Denne varme hvite 8x16 Neon Flex LED-stripen er et fantastisk produkt som kan gi deg den perfekte belysningen du trenger. Den har en effekt på 8W per meter, noe som gir deg en imponerende lysstyrke på 550 lumen per meter. Dette gir deg en jevn fordeling av lyset, takket være den høye lysspredningen på 100 grader.

Du kan enkelt dimme denne LED-stripen, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den perfekt for å skape en koselig atmosfære på kveldene. Dimensjonene på denne LED-stripen er 8 x 16 mm, noe som gjør at den enkelt kan monteres og tilpasses etter behov.

En annen flott funksjon av denne LED-stripen er at den er IP67-vannbestandig. Det betyr at den kan tåle vannsprut og fuktighet, men den kan ikke være under vann i lengre tid. For å sikre at den er helt tett, må skjøtene forsegles med klar silikon. Dette vil sikre at det ikke kommer vann eller fuktighet inn i LED-stripen, slik at den kan fungere optimalt over tid.

Alt i alt er denne varme hvite 8x16 Neon Flex LED-stripen et fantastisk produkt som gir deg den belysningen du trenger. Så hvis du leter etter en pålitelig og høykvalitets LED-stripe som kan gi deg den perfekte belysningen, så er dette produktet for deg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC