12V RGB+WW

34 produkter
Viser 1 - 34 av 34 produkter

Gi deg selv det beste lyset hjemme

Husker du tiden hvor du hadde en lampe med varmt lys, taklys med hvitt lys og du faktisk malte lyspærene dine i ulike farger for å oppnå fargekontraster? Hvis de tidene er langt forbi, betyr det nok at du allerede har fått opp øynene for smarte LED-strips som kan gi deg alt du tidligere prøvde å skape med flere lamper - i én og samme LED-stripe. 
Du er kanskje allerede klar over at LED-strips er satt sammen av RGB (rød, grønn, blå) fargene. Sammen skaper de fargen hvit, noe som betyr at LED-stripene dine oppnår et hvitt lys. Derfor egner klassiske RGB LED-striper seg best til enkle dekorasjoner. Hvis du er på jakt etter et mer komplekst og stilrent resultat, bør du fortsette å lese - for det finnes mange unike alternativer...

Hvitt lys er ikke bare hvitt lys

Når man oppdaget at RGB strips kanskje ikke var så optimale allikevel, ble RGB+W populære. De har samme oppbygging, men med en ekstra nyanse av hvit, slik at man oppnår bedre kvalitet i lyset. Hvitfargen som er tilsatt er derimot en kjøligere tone av hvit, noe som gjør at det egner seg til der man trenger et sterkt, men kanskje ikke særlig koselig, hvitt lys. 
Med all denne historien i bakhodet, kom RGB+WW LED strips på markedet. De har en ekstra W i navnet sitt, hvor WW står for Warm White - med andre ord er du garantert et harmonisk lys som egner seg godt til steder man oppholder seg mye og ønsker en koselig atmosfære, som f.eks stue og soverom. 

Gi deg selv frihet til å velge lys

LED-lys i fargetonen RGB+WW kommer altså med et spektrum av regnbuens farger. Vi ønsker selvfølgelig at du skal kunne utnytte dette til det beste når du installerer lys i hjemmet ditt, og derfor har vi LED strips tilbehør som gir deg endeløs frihet. Ved hjelp av våre smarte fjernkontroller kan du enkelt velge mellom alle regnbuens farger slik at du kan skape det lyset du selv ønsker hjemme. 
Velg mellom fjernkontroller hvor du kan sømløst veksle mellom ulike lyssettinger, eller gå for en mer innovativ fjernkontroll som Smart Home. Den gir deg muligheten til å bruke Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro for å kontrollere lysene, slik at du til og med kan styre lysene ved hjelp av stemmekontroll. Vi har også en populær kontroll med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger lete etter fjernkontrollen din hjemme. 
Vanlige spørsmål om tilbehør til LED RGB+WW
Hvordan fester jeg LED striper uten tape?
Vi har smarte festeklips blant vårt ledlys-tilbehør.
Hvordan kan jeg sørge for å ha kontroll på fjernkontrollen til lysene mine?
Ved å velge vår smarte Bluetooth-kontroll som kun styres via smarttelefonen din, eller en praktisk holder til fjernkontrollen.
Hvordan oppnår jeg et lys som er komfortabelt?
Med vårt LED strips tilbehør 12V RGB+WW oppnår du den mest komfortable lyssettingen, og kan styre lyset på en innovativ og sømløs måte.