3M VHB Dobbeltklebende tape
25mm bred, 5m rull

5714255007633

Denne dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste tingene du kan få på markedet. Med en lengde på 5 meter kan du enkelt kutte den i mindre biter for å passe nøyaktig på prosjektet du jobber med.

Båndet er laget av akrylskum, som betyr at det har en ekstra sterk vedheft. Det gjør at den kan håndtere fuktighet, UV -lys og løsningsmidler, noe som gjør det ekstremt holdbart i forskjellige miljøer og under forskjellige forhold.

Dette dobbeltsidige båndet kan brukes til et bredt spekter av formål. Det er åpenbart å bruke den til å installere LED -bånd, kabelbrett, strømforsyning, røykvarsler osv. Takket være motstanden mot både fuktighet og UV -lys, kan det også enkelt brukes utendørs, noe som gjør det veldig allsidig.

Den ekstra sterke vedheftet betyr også at det er et pålitelig bånd for å montere ting der du virkelig må være sikker på at det sitter fast. Du trenger ikke å bekymre deg for at ting faller ned eller løsner når du bruker dette båndet.

Å kunne kutte båndet i mindre biter betyr også at du kan tilpasse det etter behov. Dette gjør det veldig fleksibelt og praktisk å jobbe med i forskjellige situasjoner og på forskjellige prosjekter.

Alt i alt er dette dobbeltsidige båndet fra 3M et pålitelig og allsidig produkt som kan brukes til et bredt spekter av oppgaver. Med sin sterke vedheft og holdbarhet av fuktighet og UV -lys, er det et bånd du virkelig kan stole på, enten du bruker det inne eller ute.



Dimensjoner: 25 x 8 x 5000 mm.

Mer informasjon

232,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde25 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum