24V RGB

40 produkter
Viser 1 - 40 av 40 produkter

Tilbehør til 24v RGB LED strips

LED teknologien har banet vei for en revolusjonerende måte å tenke belysning på. Tidligere hadde vi utallige lamper og ulike lyspærer, noe som både brukte mye strøm og tok mye plass i interiøret vårt. Med LED strips fikk alle og hver muligheten til å prøve seg på kreativ og dekorativ belysning, i form av ulike farger og nyanser - i tillegg til at LED stripene er så små at de kan plasseres nesten hvor som helst. Noe av det beste er at de er utrolig enkle å montere, uavhengig om du har erfaring med montering av lys eller ikke. 
Du er kanskje allerede kjent med at LED-strips har en sammensetning av røde, grønne og blå farger. Denne blandingen skaper en farge som ligner på hvit, og nettopp derfor får du et hvitt lys fra RGB LED striper. Men det er ikke alt - med en LED stripe kan du velge mellom et spektrum av farger.

Sømløs styring med fjernkontroll

LED strips 24v RGB gir deg altså muligheten til å sømløst veksle mellom røde, grønne og blå toner, i tillegg til å kunne stille alle sammen inn på en gang for å få et hvitt lys. Dermed kan du enkelt skape forskjellige stemninger i hjemmet ditt basert på anledning og humør, uten å måtte bytte lyskilde til hvert brukt!
Ved hjelp av den innovative fjernkontrollen Smart Home, kan du bytte mellom alle fargene LED stripene har å by på, samt lagre lysinnstillingene dine. Du velger selv om du bruker kontrollen, appen Magic Home Pro eller tar i bruk stemmekontroll med Google Home eller Amazon Alexa - alt er mulig med Smart Home. Vi har også en mer klassisk fjernkontroll om du heller ønsker en mer tradisjonell kontroll, som du også kan feste på vår praktiske veggholder slik at du aldri trenger å lete etter fjernkontrollen igjen.

Gi deg selv frihet til å velge og vrake blant belysningsalternativer 

LED-lys i RGB+WW kommer med andre ord i et spektrum av regnbuens farger. Vårt mål er at du skal kunne få endeløs frihet med din belysning, og derfor har vi også et stort utvalg av tilbehør slik at du kan tilpasse dine LED strips slik du ønsker. 
Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, vil du ha behov for en RGB kabel splitter slik at du unngår et ledningskaos. En kabelsplitter sørger for å koble alle LED stripene til samme kontroll.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 24v RGB LED strips
Hvordan fester jeg LED striper uten tape?
Vi har smarte festeklips blant vårt ledlys-tilbehør.
Hvordan kan jeg få to LED striper til å fungere med én kontroll?
Ved hjelp av en kabelsplitter kan du enkelt seriekoble LED strips.
Kan jeg få hvitt lys med RGB LED strips?
Blandingen av rød, grønn og blå skaper en hvit farge, så du vil få et hvitt lys.