230V RGB Neon Flex

10 produkter
Viser 1 - 10 av 10 produkter

Sømløs sammensetning av ditt LED Neon Flex system

På denne siden finner du utstyret du måtte trenge for å fullføre ditt Neon Flex prosjekt på en utsøkt og plettfri måte. Hos Ledlyskilder.no står våre kunnskapsrike medarbeide på kundeservice klare om det skulle være noe du ønsker å vite mer om før du gjør et innkjøp. Vår ekspertise er LED belysning, så vær sikker på at vi vil hjelpe deg under kjøpsprosessen.
Enten du er på utkikk etter skjøter, plugger eller festeklips, har vi garantert det du trenger for å gjøre ditt neste prosjekt til en suksess.

Nyttig tilbehør til dine LED Flex strips

Til dine fargerike og kreative Neon Flex kreasjoner trenger du gjerne det som får det hele til å henge sammen - nemlig det riktige tilbehøret. Derfor må du ikke gå glipp av disse produktene i vårt sortiment som gjør det både gøy og smertefritt å finne nye lysende løsninger. Enten du vil montere LED flex stripsene i taket eller på veggen kan du ta i bruk montasjeklipsene i aluminium. Disse kan du på en enkel måte skru på flaten du ønsker, men husk å beregne to til tre stykker per meter. Så er det bare å klemme Neon flex remsen inn i klemmen. Dette er et must, fordi Neon Flex ikke er selvklebende som andre typiske LED strips er. Neon Flex er en rund silikon strips laget i PVC, noe som betyr at den kan snurres og bøyes akkurat slik man ønsker.
I denne absolutt nødvendige 10ml tuben får du med deg klart silikon basert lim for å forsegle de stedene der du velger å skjøte dine flex strips, slik at de holder seg vann-  og støvtette. Husk å forsegle alle steder der du klipper, slik at de beholder vanntettheten.

Dekorativt, fleksibelt og strømbesparende

Det er en høy gjør-det-selv faktor med Neon flex LED strips, du kan designe og redesigne mange lysende variasjoner i lang tid fremover, samt ta de i bruk til ulike formål. Når du vil skjøte og skape med denne fleksible lys-remsen, kan du ta i bruk disse praktiske skjøteledning til 8x16 RGB Neonflex for at du skal kunne forlenge, vende og vrenge på lys stripsen på den måten som passer deg. Du kan også finne mye annet tilbehør til LED strips 230V Neon Flex hos oss, slik at du enkelt kan installere lysene slik du ønsker. 
De smarte 230V Neon Flex Lys remsene kan lyse i over 50 000 timer. Du er garantert lang levetid, uten å måtte bekymre deg over miljøbelastningen som de tradisjonelle neonlysene kom med. 
Vanlige spørsmål om tilbehør till ditt Neon Flex 230V RGB
Har dere strømforsyning til Neon flex?
Ja, det finnes ulike adaptere du kan kjøpe til dine Neon flex strips.
Hva kan jeg gjøre om ikke LED stripsen festes?
Vi har et lim du kan bruke i tillegg.
Kan jeg skjøte LED neon strips sammen?
Ja, vi har skjøter både med og uten ledning.