230V Neon Flex

15 produkter
Viser 1 - 15 av 15 produkter

Tilbehør til det mest fleksible LED lyset - Neon Flex 

LED strips har gjort det mulig for enhver gjør-det-selv ekspert og nybegynner å montere dekorativ belysning i hjemmet sitt. Det er nemlig mulig å plassere LED strips overalt, og ved hjelp av smarte funksjoner og kontroller kan man sømløst veksle mellom alle regnbuens farger. Derimot er LED strips mest egnet for å legges på vannrette flater, men vår Neon Flex er en fleksibel LED stripe litt utenom det vanlige. Neon Flex er en rund silikon strips laget i PVC, noe som betyr at den kan snurres og bøyes akkurat slik man ønsker. 
Enten du ønsker å forme bokstaver, ikoner eller mer avanserte former, kan LED Neon Flex gi deg full frihet til å skape et neonskilt eller en dekorativ belysning - det er kun fantasien som setter grenser. Vi vil påstå at dette er det mest fleksible LED lyset på markedet, og vi har selvfølgelig alt tilbehør du trenger for å gjøre belysningen komplett.

Endeløse muligheter

LED Neon Flex selges per meter, og dersom du bestiller flere meter, vil vi markere hver meter for deg, slik at du vet hvor du kan klippe LED stripen. Neon Flex er en populær utendørs belysning, og derfor er det viktig å forsegle hvert klipp med vår allsidige silikonlim slik at den igjen blir vanntett og oppnår IP-klassifisering IP66. Det betyr at den vil kunne motstå vannsprut og fuktig luft, slik at du kan lage et stilig oppsett med Neon Flex LED strips utendørs.
Siden den fleksible runde LED stripen ikke har vanlig tape på baksiden som ordinære LED striper, trenger man ekstra tilbehør dersom man ønsker å ha mer kontroll på hvordan den skal festes. Vi har montasjeklip som støtter opp når du skal montere LED flex langs vegger og tak, og en transparent montasjeklip som egner seg spesielt godt når du skal forme og bue LED stripen. Men tilbehør 230v neon flex led lys stopper ikke der, det finnes nemlig flere måter å gjøre opplevelsen komplett på.

Fleksible løsninger

Dersom du ønsker å skjøte flere LED strips sammen, har vi både skjøteledning som kan bues og en mer solid skjøt som kobler flere lys sammen i lengden. Valgmulighetene er mange blant vårt LED strips tilbehør 230v neon flex, slik at du kan skape den belysningen du ønsker i hjemmet ditt. 
Du kommer også til å trenge en eller flere endestykker med plugg, slik at lysene fungerer som de skal. Vi har både enkle endestykker og kontroller med endestykker. 
Vanlige spørsmål om tilbehør til 230v neon flex
Er det mulig å lage egne neonskilt?
Med LED Neon Flex får du lysrør i silikon som kan bøyes og formes.
Hvordan fester jeg Neon Flex?
De festes med montasjeklip da de ikke har tape på baksiden som vanlige LED strips.
Kan jeg bruke LED Neon Flex utendørs?
Det er mulig å bruke dem utendørs, men du må forsegle skjøtene med klar silikon for å holde dem tette.