V-Tac 3D Glass pendellampe
Ø25 cm, E27

VT-7256




Pendellampe med Stilfullt Design

Oppdag elegansen med V-Tac 3D Glass pendellampe, en smakfull kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Med en imponerende diameter på Ø25 cm, løfter denne lampen ethvert rom med sin sofistikerte tilstedeværelse.

Funksjonalitet og Bruk

Lampen er designet med en E27 stor fatning som kan håndtere en maksimal effekt på 60W. Den gir deg muligheten til å velge blant et bredt spekter av lyspærer, slik at du kan tilpasse belysningen etter ditt behov. Lyskilden er ikke inkludert, så du kan selv velge den perfekte pæren som passer inn i ditt interiør.

Solid Konstruksjon og Garanti

V-Tac 3D Glass pendellampen har blitt strengt testet og leveres med en 5 års produsentgaranti. Dette sikrer deg pålitelighet og trygghet i ditt kjøp, slik at du kan nyte lyssettingen uten bekymringer.

Dimensjoner og Installering

  • Høyde (Total): 1020 mm
  • Diameter: 250 mm
  • Bredde: 100 mm

Denne pendellampen passer perfekt for både lave og høye tak, og gir et elegant preg over spisebordet, kjøkkenøya eller i stuen.

Design og Stil

Med sitt 3D glassdesign, tilbyr lampen en blendende visuell effekt som er både unik og moderne. Perfekt for dem som ønsker å legge til en luksuriøs touch til hjemmet sitt.

Vær Oppmerksom

Merk at denne lampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Den er ideell for innendørs bruk i tørre rom og bør ikke installeres i våtrom som bad.

Oppsummering

V-Tac 3D Glass pendellampen er et bemerkelsesverdig valg for de som søker en stilfull og funksjonell belysningsløsning. Med sin gjennomtenkte design, solide kvalitet og lange garanti, er dette en lampe som vil gi glede i mange år. Velg lyspære med omhu for å få frem det beste av lampens strålende egenskaper og forvandle ditt rom til en lysestetisk opplevelse.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

694,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
ForbrukMax. 60w
Spenningsintervall220-240
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde250 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlass