V-Tac flaske pendellampe
Ravfarget, E14

VT-7558.Amber

Unik gjennomsiktig glasslampe.

Passer perfekt til kafeer, barer og restauranter.

Lampen er enkel å installere.



Stilfull Belysning for Moderne Interiør

Forvandle hjemmet ditt med en unik og moderne belysningsløsning. Denne V-Tac flaske pendellampen gir et elegant tillegg til ethvert interiør, og tilfører en subtil og sofistikert atmosfære som er perfekt for både bolig og kommersielle rom.

Design og Materiale

Lampeskjermen har en vakker ravfarget tone som tilfører varme og eleganse til rommet. Den slanke formen minner om en stilisert flaske og gir et moderne preg som passer ypperlig i minimalistiske innredninger. Lampens dimensjoner er 280 x 72 x 1150 mm, noe som gjør den ideell til å henge over spisebord, kjøkkenøyer eller i inngangspartier for å skape en iøynefallende effekt.

Funksjonalitet og Installasjon

Dette produktet har en E14 liten fatning, som er kompatibel med lyspærer opp til 60W. Vær oppmerksom på at lyskilden ikke er inkludert, noe som gir deg friheten til å velge den lyskilden som best passer dine behov og preferanser, enten det er en klassisk glødelampe, energisparende LED eller en dekorativ glødelampe.

Pålitelig og Sikker

Lampen leveres med en 5 års produsentgaranti, noe som sikrer langvarig bruk og trygghet. Skapt for bruk innendørs, har den en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er beregnet for våte områder eller utendørs bruk.

Fordeler

  • Energieffektiv med støtte for LED-lyskilder.
  • Enkel å installere med standard E14 fatning.
  • Unikt design som gir personlig stil til rommet.
  • Langvarig kvalitet med 5 års garanti.

Konklusjon

Vurder å oppgradere hjemmet ditt med denne flotte V-Tac flaske pendellampen for en ny belysningsopplevelse som kombinerer stil og funksjon. Med dens tiltalende estetikk og praktiske dimensjoner, er denne lampen en utmerket investering for alle som ønsker å forbedre interiørdesignet i sitt hjem.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

230,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGennemsigtig
Forbruk og spenning
ForbrukMax. 60w
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde72 mm.
Bredde280 mm.
Dybde1150 mm.
MaterialeGlass