LEDlife Max-Grow 15W vekstarmatur
60cm, 15W LED, fullt lysspektrum, IP65

LL.max-grow.60cm

Profesjonell LED-vekstlampe av høy kvalitet.

  • Fullt spekter med ekstra røde lysdioder for optimal vekst
  • Kan brukes både innendørs og utendørs
  • Enkel montering med medfølgende klips og vanntette skjøter
  • Mulighet for å sette flere i serie
  • Hyggelig hvitt lys

Denne armaturen er utstyrt med et fullt spekter av lys som er nøye matchet med ekstra røde lysdioder for å sikre optimal vekstbelysning for plantene dine. Resultatet er et vakkert og klart hvitt lys som fremhever plantene dine.

Med den integrerte kombinasjonen av fullspektret lys og IP65-klassifisert vanntetting får du en allsidig løsning som kan brukes hvor som helst fra stuen og bokhyllene til selv det fuktige miljøet i et drivhus.

Armaturet er spesielt populært for vinduskarmer, hyller, vertikalt jordbruk og drivhus.

For å møte dine behov, kan flere Max-Grow-vekst-armaturer enkelt kobles i serie med de vanntette kontaktene, slik at de enkelt kan plasseres i rader eller side ved side.

Du kan koble opptil 288W i serie for å skape kraftig og sammenhengende belysning.

Husk å kjøpe en ekstra kabel for å koble vekstfestet til 230V - Du finner lenker nedover siden under relaterte produkter.

Faktisk forbruk: 15W
Inndata: 180-265V
LED distribusjon: Hvite:5 : Røde:1
Bølgelengde: Fullt spektrum
Dimensjon: Ø25mm x 600mm
Arbeidsmiljø: -10 til 40°C
Lysspredning: 130°
effektivitet 2,3 μmol/J
PAR (senterverdi): 259 ppfd 10 cm, 86 ppfd 25 cm.
Liv: 50 000 timer


Bølgelengder / lysfordeling:
Planter bruker blått og rødt lys for vekst. Det er derfor viktig å se på fordelingen av rødt og blått i lyset, da dette er av avgjørende betydning for effekten av vekstlampen.
Alt grønt og gult lys har stort sett ingen verdi for plantene, da de ikke absorberer noe av dette lyset.
Det hvite lyset som kommer fra en mer jevn blanding er imidlertid mer behagelig å se på, derfor er det spesielt foretrukket om vekstlampen plasseres i et rom der du oppholder deg.PAR-mål (umol/m2/s):
Nedenfor er PAR-mål i forskjellige høyder.
Max-Grow i en høyde på 10 cm over planten gir 259 PAR/ μmol/m2s.
Ved 25 cm over plantene gir det 86 PAR/ μmol/m2s.Effektiv og holdbar LEDlife Max-Grow vekstarmatur

LEDlife Max-Grow vekstarmatur er et pålitelig og effektivt produkt for deg som ønsker å gi dine planter optimal vekst. Med en effekt på 15W og et fullt lysspektrum vil armaturen sikre at plantene får det lyset de trenger for å vokse og trives.

For å sikre en jevn fordeling av lyset, har vekstarmaturen en spredning på hele 130 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt over plantene, noe som er essensielt for en sunn og balansert vekst.

LEDlife Max-Grow vekstarmatur benytter seg av LED av høyeste kvalitet for å sikre en lang og pålitelig driftstid. Med en forventet levetid på opptil 50.000 timer vil du kunne nyte godt av dette produktet i lang tid framover. I tillegg vil du ikke oppleve betydelig reduksjon i lysstyrken over tid, noe som sikrer at plantene får det lyset de trenger gjennom hele levetiden til armaturen.

For at vekstarmaturen skal fungere optimalt, må den kobles til en 230V strømforsyning. Dette sørger for stabil og pålitelig drift, slik at du kan være trygg på at armaturen alltid fungerer som den skal.

Med dimensjoner på 600 x 25 x 25 mm passer vekstarmaturen perfekt til de fleste vekstområder. Enten du har en mindre hage, drivhus eller innendørs planterom, vil denne armaturen kunne hjelpe deg med å gi plantene dine de beste vekstvilkårene.

Et av de store fordelene med LEDlife Max-Grow vekstarmatur er at den har IP65-klassifisering. Dette betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Dermed kan du trygt installere den i utendørs vekstområder uten å bekymre deg for at den blir påvirket av vær og vind.

LEDlife Max-Grow vekstarmatur har også en integrert lyskilde. Dette gjør den enkel å installere og brukervennlig. Du slipper å tenke på å kjøpe og bytte ut lyskilde, da denne allerede er innebygd i armaturen.

Oppgrader vekstområdet ditt med LEDlife Max-Grow vekstarmatur og gi plantene dine de beste vekstforholdene. Med sin effektivitet, holdbarhet og brukervennlighet er dette et produkt du kan stole på.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- 150 cm kabel til vanlig stikkontakt - Passer til LEDlife Max-Grow, IP65

Populære tilleggskjøp:
- 50 cm forlengerkabel - Passer til LEDlife Max-Grow, IP65

Mer informasjon

369,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Spredning130 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenning230V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde25 mm.
Bredde600 mm.
Dybde25 mm.
MaterialeAluminium+PC