V-Tac 0,5W LED nattlampe
Hvit, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Smart lille hvit nattlampe direkte til stikkontakt.

Tænder automatisk når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst. V-Tac 0,5W LED nattlampe er et utmerket tillegg til ethvert hjem. Med en effekt på bare 0,5W, er denne nattlampen energieffektiv og miljøvennlig. Den må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 10 lumen.

Men det er ikke bare effektiviteten som gjør denne nattlampen til et flott produkt. Med en RA-verdi på 80-85, har den en høy lyskvalitet som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne lyskvaliteten er den tilstrekkelig for de aller fleste behov.

V-Tac 0,5W LED nattlampe bruker en Samsung LED-chip som gir enestående lyskvalitet og pålitelighet. Produsenten gir en garanti på 5 år, så du kan være trygg på at produktet er laget for å vare.

Denne nattlampen finnes i en varm hvit fargetone på 3000K. Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning.

Med dimensjoner på 54,5 x Ø60 mm, er V-Tac 0,5W LED nattlampe liten og enkel å plassere hvor som helst i hjemmet ditt. Men vær oppmerksom på at den ikke er vannbestandig, så den bør ikke brukes i fuktige områder eller utendørs.

Alt i alt er V-Tac 0,5W LED nattlampe et flott valg for de som ønsker en energieffektiv, pålitelig og vakker nattlampe. Med sin høye lyskvalitet og behagelige fargetone, vil den skape en koselig atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

71,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke10 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde54,5 mm.
DiameterØ60 mm.