LEDlife Nordic48 Dimbar LED lampe
Moderne indirekte lys, Ø48, sort, inkl. oppheng

Moderne og flott lampe i aluminium,
Perfekt til over spisebordet, inngangshaller og kontorer.

Kommer i flott sort pulverlakkering.

Kan dimmes med standard og LED dimmere.

Monteres i taket med justerbar wireoppheng som følger med.

Det slanke designet gir panelet et eksklusivt look.

Den spesielle vinkel på lyset gir et flott indirekte lys som lyser 80% ned og 20% opp.

Maks lengde på wires: 150 cmLEDlife Nordic48 Dimbar LED lampe er en kraftig og effektiv lampe som er ideell for bruk i stua, på kontoret eller i andre områder der du trenger mye lys. Med en effekt på 38W, kan den gi deg en lysstyrke på 3420 lumen, som er mer enn nok til å lyse opp store områder. Lysfordelingen er bred og på 160 grader, noe som betyr at lyset blir jevnt fordelt over hele området.

Denne lampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett hva slags behov du har, vil denne lampen gi deg den lyskvaliteten du trenger. Lampen er også dimbar, så du kan justere lysstyrken etter behov.

En annen fordel med LEDlife Nordic48 Dimbar LED lampe er at den er flicker free/flimrerfri. Dette betyr at den er ideell for personer og dyr som er følsomme for flimmer, samt for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Dette gjør lampen svært allsidig og passende for mange forskjellige situasjoner.

En annen fordel med denne lampen er at den er laget av LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling sørger for at produktet har en lang levetid.

Lampen kommer i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Dette bidrar til å skape en koselig atmosfære, og gjør denne lampen perfekt for bruk i rom der du ønsker å slappe av og koble av.

LEDlife Nordic48 Dimbar LED lampe har en diameter på 480 mm og er IP21-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Lampen har også en integrert lyskilde, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Samlet sett er dette en svært allsidig og pålitelig lampe som vil gi deg den lyskvaliteten og lysstyrken du trenger, uansett hva slags behov du har.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Anslått antall lyskilder (Monteringshøyde 2,4 m):
Bod
(100 lux)
Garasje
(min 200 lux)
Kjøkken / Kontor
(min 300 lux)
Presisjonsarbeid
(500 lux)
10 m21 stk2 stk2 stk3 stk
25 m22 stk3 stk4 stk7 stk
100 m25 stk9 stk13 stk22 stk

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

2 037,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke3420 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk38w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter480 mm.