SPS-kontakt T2 venstre, hvit Spectrum

sp.WOJ+03235



Beskrivelse av SPS-kontakt T2 venstre, hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Denne SPS-kontakten i fargen hvit fra Spectrum er designet for å gi en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er til belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikklokaler.

Dimensjoner: Denne SPS-kontakten har en lengde på 166 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere i ulike settinger.

IP20: Vær oppmerksom på at denne SPS-kontakten har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder der den kan bli eksponert for fuktighet eller vann.

Den hvite fargen på SPS-kontakten gir den et rent og moderne utseende som vil passe inn i de fleste interiørstiler. Med sin plassbesparende design og høye lyskvalitet er dette en pålitelig og effektiv belysningsløsning for ethvert rom.

Enten det er behov for ekstra belysning på kjøkkenet, i gangen eller på kontoret, vil denne SPS-kontakten kunne møte dine behov på en pålitelig måte. Med en enkel installasjon og brukervennlig design er dette et produkt som vil gi deg god belysning i lang tid fremover.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

318,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Dybde166 mm.