SPS-kontakt T venstre, hvit Spectrum

sp.WOJ+03056



SPS-kontakt T venstre, hvit Spectrum

Produktbeskrivelse:

Dette er en SPS-kontakt T til venstre i fargen hvit fra Spectrum. Denne kontakten må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Den er designet for å gi høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som skånsomt og nøyaktig viser alle farger.

Egenskaper:

  • Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85 for vakkert og genuint lys
  • Dimensjoner: 166 mm
  • IP-klassifisering: IP20 - Ikke vannbestandig

Denne SPS-kontakten er egnet for de aller fleste behov når det gjelder lyskvalitet. Den har en ideell kombinasjon av effektivitet og visuell appell som gjør den perfekt for enhver innendørs belysningsapplikasjon.

Med en lengde på 166 mm passer denne SPS-kontakten enkelt inn i de fleste installasjonssteder. Den hvite fargen fra Spectrum gir et rent og moderne utseende som passer godt med de fleste interiørstiler.

Det viktig å merke seg at denne kontakten er ikke vannbestandig med en IP20-klassifisering. Derfor bør den kun brukes innendørs der den ikke vil bli utsatt for fuktighet eller vannsprut.

Samlet sett tilbyr SPS-kontakt T venstre i hvit Spectrum et pålitelig og estetisk tiltalende belysningsalternativ for hjemmet eller kontoret.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

215,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Dybde166 mm.