SPS-kontakt T2 høyre, svart Spectrum

sp.WOJ+03238



Produktbeskrivelse:

SPS-kontakten T2 høyre i svart Spectrum er et pålitelig og moderne valg for belysning i hjemmet eller på kontoret. Denne kontakten er designet for å bli koblet til en 230V strømforsyning for optimal ytelse.

Spesifikasjoner:

Dimensjoner: 166 mm

Lyskvalitet: SPS-kontakten T2 høyre har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

IP-klassifisering: IP20 - Ikke vannbestandig

Design og funksjonalitet:

Denne kontakten er utformet i en elegant svart farge som vil passe godt inn i ulike interiørstiler. Den er enkel å montere og bruke, og vil gi deg pålitelig belysning over tid.

Anvendelsesområder:

SPS-kontakten T2 høyre er egnet for både privat og kommersiell bruk. Den kan installeres i stuer, kjøkken, kontorer, butikker og andre områder hvor pålitelig og kvalitetsbelysning er nødvendig.

Oppsummering:

SPS-kontakten T2 høyre i svart Spectrum er et pålitelig og moderne belysningsprodukt med høy lyskvalitet og en elegant design. Med enkel montering og god ytelse, er dette produktet et utmerket valg for å oppgradere din belysning.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

251,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Dybde166 mm.