SPS-kontakt L venstre 1 fase, hvit Spectrum

sp.WOJ+04442



Egenskaper:

Dette SPS-kontakt L venstre 1 fase i hvit Spectrum er et pålitelig og stilrent lysprodukt som passer perfekt for deg som ønsker høy lyskvalitet og en enkel installasjon. Produktet må kobles til en 230V strømkilde.

Lyskvalitet:

Høy lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85 sikrer dette produktet et naturlig lys som gir en vakker og genuin visning av alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er hjemme i stuen, på kontoret eller i et annet rom.

Værbeskyttelse:

IP20: Dette produktet er ikke vannbestandig og egner seg derfor best for innendørs bruk. Det er viktig å plassere produktet på et tørt sted for å unngå skader og for å sikre langvarig bruk.

Design og montering:

Dette SPS-kontakt L venstre produktet kommer i en elegant hvit farge som enkelt kan matches med ulike innredningsstiler. Den venstre orienteringen gjør det enkelt å integrere produktet i eksisterende lysoppsett. Monteringen er enkel og krever kun en tilkobling til strømkilden.

Anvendelsesområder:

Dette produktet egner seg godt til bruk i ulike rom som trenger ekstra belysning. Enten det er i stuen, på kjøkkenet, på kontoret eller andre områder, vil dette SPS-kontakt L produktet gi deg den lyseffekten du trenger.

Oppsummering:

Dette SPS-kontakt L venstre 1 fase i hvit Spectrum er et pålitelig og stilrent lysprodukt med høy lyskvalitet som passer perfekt for de aller fleste behov. Med en enkel installasjon og elegant design, er dette produktet et godt valg for de som ønsker godt lys i sine omgivelser.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

79,00 kr inkl. mva.

Dette produktet er ikke lenger på lager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner