SPS-kontakt + hvit Spectrum

sp.WOJ+03060



Produktbeskrivelse

Den hvite Spectrum SPS-kontakten er en pålitelig og stilfull løsning for belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye lyskvalitet og naturlige fargegjengivelse er denne kontaktoren et ideelt valg for de aller fleste belysningsbehov.

Viktigste data om produktet:

  • Spesifikasjoner: Må kobles til 230V forsyning
  • Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85
  • Dimensjoner: 166 x 166 mm
  • IP-rating: IP20 (Ikke vannbestandig)

Ytterligere informasjon:

Den hvite Spectrum SPS-kontakten er enkel å installere og gir et jevnt og behagelig lys i rommet. Med sin utførelse i hvit finish passer den godt inn i de fleste interiørstiler og rom. Den er ideell for belysning av stuer, kjøkken, kontorer eller andre oppholdsrom. Området den lyser opp vil få en vakker og genuin atmosfære takket være den gode fargegjengivelsen.

Takket være enkel tilkobling til 230V forsyningen er det enkelt å integrere denne SPS-kontakten i ditt belysningsoppsett. Med sine dimensjoner på 166 x 166 mm er den kompakt og tar minimalt med plass i rommet.

Vær oppmerksom på at denne SPS-kontakten har IP20 vurdering og derfor ikke er egnet for våtrom eller utendørs bruk. Den er designet for tørr innendørs bruk og vil gi pålitelig belysning over tid.

Med den hvite Spectrum SPS-kontakten er du sikret en pålitelig og stilfull belysningsløsning med høy lyskvalitet og god fargegjengivelse. Oppgrader ditt belysningsoppsett med denne kvalitetskontakten som passer perfekt til de fleste rom og interiørstiler.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

294,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Bredde166 mm.
Dybde166 mm.