SPS-kontakt L venstre, hvit Spectrum

sp.WOJ+03052



SPS-kontakt L venstre, hvit Spectrum

Data om produktet:
Må kobles til 230V forsyning
Høy lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85 sikrer denne SPS-kontakten et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.
IP20: Denne SPS-kontakten er ikke vannbestandig, så den kan ikke brukes i fuktige omgivelser.

Med SPS-kontakten L venstre i hvit Spectrum får du en pålitelig og effektiv løsning for belysning i ditt hjem eller på kontoret. Den hvite fargen gir et rent og moderne utseende som vil passe godt inn i de fleste interiørstiler.

Med muligheten til å koble til en 230V forsyning, er denne SPS-kontakten enkel å installere og bruke. Den vil gi deg et jevnt og behagelig lys som er ideelt for ulike aktiviteter som lesing, arbeid eller avslapning.

Kvaliteten på lyset er avgjørende for å skape riktig stemning og atmosfære i rommet. Med en høy RA-verdi på 80-85 er du sikret en lyskvalitet som vil fremheve fargene på en naturlig og troverdig måte. Dette er spesielt viktig i omgivelser der nøyaktig fargegjengivelse er nødvendig.

Samtidig er det viktig å være oppmerksom på at denne SPS-kontakten kun har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke tåler vann og derfor bør brukes innendørs i tørre omgivelser.

Oppgrader belysningen i ditt hjem eller kontor med denne SPS-kontakten L venstre i hvit Spectrum. Med fokus på både kvalitet og funksjonalitet, vil den bidra til å skape et lyst og trivelig miljø som passer dine behov og preferanser.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

149,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner