SPS 2 strømforsyning venstre, hvit Spectrum

sp.WOJ+05167



SPS 2 strømforsyning venstre, hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 98 x 32 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Denne strømforsyningen er ideell for bruk i ulike belysningsapplikasjoner der kvalitet og pålitelighet er viktig. Med en praktisk venstre montering og en stilren hvit Spectrum-finish, passer den fint inn i ulike interiørstiler. Den kompakte størrelsen på 98 x 32 mm gjør den enkel å plassere og installere.

RA-verdien på 80-85 sikrer en høy lyskvalitet som gjengir farger på en naturlig og nøyaktig måte. Dette er spesielt viktig i omgivelser der riktig fargegjengivelse er avgjørende. Med denne strømforsyningen kan du være trygg på at belysningen vil være behagelig for øynene og bidra til en trivelig atmosfære.

Selv om denne strømforsyningen har en IP20-klassifisering og ikke er vannbestandig, egner den seg godt for bruk innendørs der det ikke er fare for vannsprut. Vær alltid oppmerksom på å plassere den på et egnet sted der den ikke utsettes for fuktighet eller væske.

Med SPS 2 strømforsyning venstre i hvit Spectrum kan du være sikker på å få pålitelig og høykvalitetsbelysning til dine behov. Enten det er i private hjem, kontorlokaler eller andre steder der godt lys er viktig, vil denne strømforsyningen kunne levere det du trenger.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde98 mm.
MaterialeAluminium