SPS-kontakt rett hvit Spectrum

sp.WOJ+03048



SPS-kontakt rett hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 68 x 20 mm.
IP20 - Ikke vannbestandig.

Denne SPS-kontakten i hvit Spectrum er en pålitelig og stilren løsning for dine belysningsbehov. Med nødvendig tilkobling til 230V forsyning, kan du enkelt installere denne kontakten hvor som helst i hjemmet eller på kontoret.

Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at lyset som produseres av denne kontakten er naturlig og viser frem alle farger på en vakker måte. Uansett om det brukes til belysning av arbeidsområder, stue, kjøkken eller andre rom, vil dette lyset skape en behagelig atmosfære.

Med dimensjoner på 68 x 20 mm er denne SPS-kontakten kompakt og enkel å montere. Den hvite fargen i Spectrum-designet gir et rent og moderne utseende som vil passe inn i ethvert interiør.

IP20-klassifiseringen betyr at denne kontakten ikke er vannbestandig og bør derfor ikke brukes i fuktige områder. Det anbefales å plassere den i tørre og godt ventilerte rom for optimal ytelse.

Samlet sett er SPS-kontakten rett hvit Spectrum et pålitelig og estetisk tiltalende belysningsprodukt med høy lyskvalitet som passer for de fleste behov.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

58,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Bredde68 mm.
Dybde20 mm.