A60 LED E27 7W Filament 230V, Nøytral Hvit, Klar, Spectrum

sp.WOJ+14600



Beskrivelse:

Denne A60 LED-pæren med E27 stor fatning er en praktisk og energieffektiv lyskilde som passer perfekt til både hjemmebruk og kommersielle miljøer. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 930 lumen, gir denne pæren et sterkt og klart lys som lyser opp rommet på en effektiv måte.

Denne pæren er designet for å kobles til 230V strømforsyning og har en høy lysspredning på 300 grader, noe som sørger for en jevn fordeling av lyset. Dette gjør den ideell for rom som trenger god belysning uten skyggefulle områder.

En av de store fordelene med denne pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette garanterer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger på en nøyaktig måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er i stuen, på kontoret eller i butikken.

Med dimensjoner på 107 x 60 mm, passer denne pæren perfekt til de fleste lamper og armaturer som bruker E27 fatninger. Den nøytrale hvite fargen gir et rent og moderne utseende, mens den klare utførelsen bidrar til å spre lyset på en effektiv måte.

Denne A60 LED-pæren er en pålitelig og holdbar lyskilde som vil gi deg mange timers lys uten behov for hyppig utskifting. Med et spektrum av lys som gir god fargegjengivelse og god belysning, er denne pæren et flott valg for ethvert rom hvor god belysning er viktig.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

42,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke930 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Bredde107 mm.
Dybde60 mm.