Fiale II LED Spot 6W COB 38° 230V, Nøytral hvit, Hvit ring



Produktbeskrivelse

**Fiale II LED Spot 6W COB 38° 230V, Nøytral hvit, Hvit ring** er en kraftig og energieffektiv spotlampe som passer perfekt til belysning av ulike rom i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på **6W** og behov for tilkobling til en **230V** strømforsyning, er denne LED-spotten et godt valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i sine lokaler.

Lyset fra denne LED-spotten har en lysstyrke på **420 lumen** og et fokusert lys på **38 grader**, noe som sikrer et kontrollert lys som passer til ulike bruksområder. Med en høy lyskvalitet og en **RA-verdi på 80-85**, vil du oppleve et naturlig lys som fremhever alle farger på en vakker og genuin måte.

Fargetone på lyset: Produktet er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (**4000K**), som skaper det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, og opplyste motiver vil virke helt naturlige under denne belysningen.

Dimensjoner: Med en diameter på **84mm** og en hul størrelse på **80mm**, passer denne LED-spotten enkelt inn i de fleste installasjoner. Den har en IP20 klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør brukes innendørs.

Denne LED-spotten leveres med en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri. Enten det er i stuen, kjøkkenet eller på kontoret, vil **Fiale II LED Spot 6W COB 38° 230V, Nøytral hvit, Hvit ring** gi deg den belysningen du trenger for å skape et lyst og trivelig miljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

212,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke420 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Dybde84 mm.
Hullstørrelse80 mm.
MaterialeAluminium