Fiale II LED spot 6W, COB 38°, 230V, kald hvit, børstet aluminium ring.



Effektiv LED spot med høy kvalitet

Denne LED spoten fra Fiale II er et pålitelig og effektivt belysningsprodukt som gir deg både god lysstyrke og lyskvalitet. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 440 lumen, er denne spoten ideell for å belyse ulike rom og områder.

Perfekt for kontrollert og naturlig lys

Med en fokusert lysvinkel på 38 grader, sikrer denne LED spoten et kontrollert og konsentrert lys som passer godt til ulike belysningsbehov. Med en RA-verdi på 80-85, gir denne spoten et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte.

Velg mellom forskjellige fargetoner

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for denne LED spoten, avhengig av dine preferanser og bruk. Nøytral hvit (4000K) er ideell for et effektivt arbeidsmiljø uten unaturlige toner, mens Kald hvit (6000K) gir et kaldt, blåaktig lys som er egnet for spesielle bruksområder som lakkeringshaller og dekor.

Praktisk og enkel å installere

Med dimensjoner på 86 mm og en hul størrelse på 75 mm, er denne LED spoten enkel å installere og passer godt inn i de fleste rom. Den må kobles til 230V forsyning for å fungere optimalt, og har en IP20-klassifisering som gjør den egnet for innendørs bruk. Den kommer også med en integrert lyskilde for ekstra bekvemmelighet.

Oppdag fordelene med denne Fiale II LED spoten i hjemmet ditt, på kontoret eller andre steder der god belysning er viktig. Velg mellom de ulike fargetonene for å skape det rette atmosfæren og få den belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

244,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke440 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Dybde86 mm.
Hullstørrelse75 mm.
MaterialeAluminium